Resultater fra første dag av 2-dager Varanger
Det var god stemning i Bergebydalen da Ilar arrangerte orienteringsløp lørdag. Med deltakere fra hele fylket ble det en fin ettermiddag for mange O-løpere. Her finner du resultatlisten og bilder fra arrangementet.


På bildet ovenfor: Tre O-løpere fra Ilar som debuterte. 

Ilarsjef Charles Petterson vil takke alle i O-gruppa for et vel gjennomført arrangement. Det var spesielt hyggelig at klubben i år hadde produsert orienteringskartene selv, noe som lover godt for orienteringssportens fremtid i klubben.

Det fjerde Ilar arrangementet på kort tid

Dette arrangementet var faktisk det fjerde arrangementet Ilar gjennomførte på    2 1/2 uke. Det hele startet med ilarstafetten 31.mai med 54 deltakere, Finnmarksmesterskap i terrengløp 7.juni med 24 deltakere, Ilars vårloppemarked 9. juni med ca 200 deltakere (?) og orienteringsløp i lørdag 16.juni med 47 deltakere (11 av disse løp småtroll)

- Jeg syns det er imponerende at vi i Ilar greier å gjennomføre så mange arrangementer på så kort tid, og jeg vil takke absolutt alle som har stilt opp slik at vi har fått dette til, sier Petterson

Ilars friluftscamp

Torsdag avslutter vi sommerkarusellen med orientering, så tar vi en velfortjent sommerferie til vi arrangerer Ilars friluftscamp 18-19. august. Temaet for friluftscampen er "hvordan klare seg i naturen med minst mulig". Skoleåret 2012/13 starter Ilar opp en idrettsskole.

Resultatene finner du HER.

34 bilder fra orienteringsløpet finner du HER. 

Det vil også bli lagt ut en reportasje fra ILAR nett-TV i løpet av de nærmeste dagene.

Oppdatert 18.06.2012
Untitled Document