Treningstips

BASISTRENING

Basistrening er generell og spesifikk trening. På disse sidene fra Olympiatoppen finner du fagstoff om basistrening, treningstips og øvelsesbanker med video. Du kan også sette sammen dine egne øvelseser ved å klikke på den røde haken under hver video og følge instruksjonene videre. Du kan endre rekkefølge på øvelsene ved å dra og slippe med musen.

TRYKK  HER for å komme til sidene

 

AKTIVITETSBANKEN

Aktivitetsbanken har et mangfold av øvelser som kan være med på å skape inspirasjon og sikre kvaliteten på treningene.  Øvelser i idrettene som bidrar til å bygge opp aktivitetsbanken.no ligger i databasen. I tillegg er det lagt ut øvelser som kan brukes på tvers av idretter, disse ligger under valget "generelle øvelser alle idretter". Ski har valg at de generelle øvelsene tilknyttet ski og de generelle øvelsene for alle idretter, automatisk kommer opp når en søker på en skigren. Du kan søke etter øvelser, treningsøkter og treningsperioder. 

TRYKK HER for å komme til sidene


O-SKOLEN.NO

O-skolen er Norges Orienteringsforbunds skoleside der forbundet har samlet informasjon og materiell som lærere og elever kan bruke i orienteringsopplæringen i skolen.

TRYKK HER for å komme til sidene


FRIIDRETTSØVELSER 

Her er en del informasjon om alle de forskjellige friidrettsøvelsene. Velg din øvelse i margen til venstre.

TRYKK HER for å komme til sidene

 

TIPS OG IDÉER TIL ORGANISERING AV SKIAKTIVITET

Her finner du et hefte som er tiltenkt alle som organiserer skiaktivitet for barn og unge, det være seg i barnehager, på skoler, i idrettslag eller skiklubber. Lek, spenning og mestring er fellesnevnere for øvelsene. Dere finner mange morsomme tips og idèer og at aktivitetsheftet er en inspirasjonskilde til økt aktivitet.

TRYKK HER for å få frem heftet.

 

LÆR ORIENTERING PÅ NETT

Norges Orienteringsforbund har i samarbeid med fra Stein Turtumøygard fra Måren OK utarbeidet et interaktivt orienteringskurs. "Nett-orientering" er et introduksjonskurs i kart og kompass for nybegynnere i klubb, skole eller andre interesserte. Kurset tar for seg grunnleggende momenter som kartegn, farger, ledelinjer, holdepunkter osv. på en morsom og lekbetont måte.

TRYKK HER for å komme til sidene 


SIDEN FOR ALLE KASTEELSKERE

Hovedmål med denne siden er å inspirere, spre kunnskap, hjelpe til med teknikk, treningshjelp, samle alt som har med kasting å gjøre, informere om linker, artikler og videoer mm. 

Trykk her for å komme til siden

ELEKTRONISK TRENINGSDAGBOK PÅ INTERNETT - "STÅ PÅ"

 "Stå På" er en elektronisk treningsdagbok utviklet her i Norge. Ved å registrere deg som bruker kan du logge deg på, og deretter starte å føre inn data fra trening og konkurranser. Du kan legge inn dine siste aktiviteter og lagre dem for fremtiden og få grafiske framstillinger. Enten du driver skisport på topplan eller som turløper. Og det koster ingenting.

TRYKK HER for å komme til sidene

Oppdatert 16.09.2013
Untitled Document