Ny ilarside på nett
På fredag den 13. april lanserte Ilar en ny Ilarside på internett. Den nye nettsiden gjør det mye enklere å publisere nyheter på ilarsida, spesielt bilder. En viktig ny funksjon er muligheten til å legge ut videoer. På bakgrunn av dette har Ilar opprettet Ilar NETT-TV. Nettsiden er fremdeles under utvikling så det er fremdeles en del funksjoner som ikke er tatt i bruk

- Jeg syns at siden er blitt kjempeflotte. Spesielt bildegalleriet med over 500 nye og gamle bilder. At vi har fått muligheten til å legge ut videoer er også flott. Videoene finner du under menyen Ilar-nett TV, sier ilarsjef Charles Petterson.

Bildegalleri finner du her

Den nye nettsiden er utviklet av ČálliidLágádus ved Mihkku Solbakk. Mihikku ble etter årsmøtet i Ilar i februar også valg til sekretær i klubben.

Hvis du har noen gamle eller nye ilarbilder som du vil dele med andre så send dem gjerne inn til redaksjonen (se epost adresse nedenfor)

Ser du noen du kjenner på bildene så send gjerne inn en tekst som vi kan legge inn. Si hvilket bildegalleri det gjelder og nr. på bildet, og send teksten til idrettslaget.ilar@gmail.com
Oppdatert 15.04.2012
Untitled Document