Nå kan du også bestille de nye Ilardunjakkene!
I fjor fikk vi en helt ny modell ilarjakker. De nye Ilardunjakkene kommer i fargene rød og svart, og leveres i en dame- og herremodell. Jakkene har klubblogo på venstre bryst, og teksten ILAR på ryggen. NB! Siste frist er søndag 4.oktober kl.23.59. Jakkene forventes levert i i november. Les mer her om hvordan du bestiller.
Pris: 
Pris junior jakke er 1049,- kr og herre/dame størrelser 1249,- kr. Alle medlemmer (betalt kontingent i 2020) som er født i 2001 og tidligere får refundert 100 kr per jakke, mens alle medlemmer som er født i 2002 og senere får 300 kr refundert per jakke.
 
 
 
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller "Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/ilaril 

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: ilaril

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man "bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.
 
NB! ØNSKER DU Å BESTILLE ANDRE KLUBBKLÆR KAN DU GJØRE DET HER FØR 4.OKTOBER
Oppdatert 28.09.2020
Untitled Document