Påmeldingsfrist idrettskole for 2012/13
Frist for påmelding til idrettsskolen går ut onsdag 15.august. For å få oversikt over hvor mange som skal delta er det viktig at alle melder seg på. I forbindelse med svømmedelen er det begrensninger i hvor mange som kan delta (i bassengdelen må også de voksne melde seg på). De som er påmeldt på forhånd vil bli prioritert. Alle barn under 10 år må ha en voksen person med seg i bassenget. Idrettsskolen følger skoleåret, og inneholder idretter som orientering, turn, friidrett, terrengløp med lassokasting, ballspill, barnetrim, svømming, terrengsykling og ski.


Hovedmålgruppen for idrettskolen er barn mellomg 6 og 12 år, men det er også tilbud for barn under 6 år (lite organisering, dvs mest lek) og ungdom over 12 år. Idrettsskolen er åpen for alle.

- Målet med idrettsskolen er å skape et godt og variert aktivitetstilbud for barn hvor de får utvikle seg både fysisk, psykisk og sosialt sier Charles Petterson leder av IL Ilar.

Mestringsopplevelser med 14 ulike instruktører

- Vi ønsker at barna skal få mulighet til å prøve seg i flere idretter hvor trygghet og mestringsopplevelser sammen med andre står i fokus. Det som gjør dette mulig for Ilar er det at vi har hele 14 instruktører med erfaringer fra ulike idretter som har sagt seg villig til å være med på dette, sier Petterson.


Turninstruktør med erfaring fra junior NM i turn

- Innen turn har vi for eksempel Johnny-Leo Jernsletten som instruktør. Han har i sine unge år deltatt tre ganger i junior-NM i turn, og er en fantastisk treningsressurs for oss. Når det gjelder ski så har vi en fin kombinasjon av instruktører (Øystein Nilsen, Kate Utsi, Toril Iversen og Jo Dikkanen).Bildet ovenfor: Turninstruktør Jonny-Leo Jernsletten

Svømming som en del av idrettsskolen -Jeg er også veldig fornøyd med at vi har greid å få svømming som en del av idrettskolen. Ikke minst med tanke på at det ikke eksisterer svømmebasseng i Nesseby. Får å få dette til har klubben leid svømmebassenget i Vestre-Jakobselv, sier Petterson.

Innholdet i svømmeundervisningen er ikke klart, men vi vil forsøke å lage et opplegg hvor deltakerne på idrettsskolen kan ta svømmeknappen.

Plan for idrettskolen

Se vedlagt plan for idrettskolen for mer info. Plan for idrettskole 2012/13 finner du HER.Oppdatert 12.08.2012
Untitled Document