Nå kan du bestille Ilardunjakke!
NB! Siste frist er søndag 15.september kl.23.59. Den nye Ilardunjakken kommer i fargene rød og svart, og leveres nå i både damemodell og herremodell. Jakkene har klubblogo på venstre bryst, og teksten ILAR på ryggen. Pris junior jakke er 999,- kr og herre/dame størrelser 1199,- kr. Alle medlemmer (betalt kontingent i 2019) som er født i 2000 og tidligere får refundert 100 kr per jakke, mens alle medlemmer som er født i 2001 og senere får 300 kr refundert per jakke. Jakkene forventes levert i første uke av november. Les mer her om hvordan du bestiller.
 
NB! Du kan prøve jakker kan frem til 15.september hos Elisabeth Reisænen på kirkestedet. Du kan lese mer om jakkene her:
 
Slik bestiller du jakker:
 
Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min- trimtex/il-ilar/

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller "Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Tast inn ilarIL i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man "bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.
Oppdatert 11.09.2019
Untitled Document