UTSATT!! Årets kanocamp er utsatt på grunn av meldte store nedbørsmengder til aktuelt område. Info om ny camp kommer senere i sommer. Kanocamp 21.-23. Juni - Øvre Pasvik
Ilars kanocamp i år er lagt til Sortbrysttjern, nesten så langt vi kommer opp i Pasvikdalen.

Ilar har bevisst prøvd å legge campene til områder som er tilgjengelige, men samtidig til områder hvor de fra Nesseby gir uttrykk for at de ikke har vært. Øvre Pasvik er et spennende område, som byr på vakker natur, spennende fiske og et rikt dyreliv.  

 

I år foregår Isak Saba-cupen på lørdag 22. Juni, og vi ønsker derfor å legge til rette for de som vil spille turnering, for så å komme på camp ettermiddagen den 22. Juni. Campområdet er ved Sortbrysttjernkoia, og det er mulig å kjøre helt til campområdet. Vi ønsker derfor en påmelding med tidspunkt for ankomst, og med eventuelt ønske om hjelp til campoppsett. 

 

Håper at så mange som mulig ønsker å delta på campen, og gi gjerne tilbakemelding til Kåre dersom du/dere har spørsmål/behov for utstyr/transport.  

 

Vi har per nå avklart leie av 6 kanoer fra Øvre Pasvik camping. Sortbrysttjernkoia er forespurt leid, men har ikke fått avklaring på dette i skrivende stund. 

 

Påmelding: http://bit.ly/KanoCamp2019 

Kjørerute Nesseby-Sortbrysttjern: https://goo.gl/maps/nhL4Wuu6SjFeYipc6 

Oppdatert 19.06.2019
Untitled Document