Resultater og bilder fra Aldonrennet 2019
Søndag 3.mars ble årets Aldonrenn arrangert. I år var det 12 konkurranseløpere og 60 turløpere som gikk uten tid. Årets renn var den 39. Aldonrennet, og rennet ble gjennomført i overskyet vær og -12. Ilar vil takke alle for en kjempeflott dugnadsinnsats. Det er flere sentrale personer som virkelig har jobbet hardt, ingen nevnt ingen glemt. Her finner du resultatlista årets renn.
For å få gjennomført rennet har ca.  30 funksjonærer vært i aksjon i hovedkomitéen, registrering av løpere, 2 drikkestasjoner, meldeposter, sikkerhetsvakter, sanitet, rennkontor/tidtakere, løypekjørere som har tråkket såle til tråkkemaskinen.
Vi har også hatt sponsorer fra Vadsø, Nesseby, Tana og Nuorgam som har gitt oss premier. Hovedsponsor Sparebank 1 Nord-Norge og Frode Utsi AS. 

  
Da er 39. Aldonrennet gjennomført. Det var en flott dag, det ble meldt om gode forhold i løypa og gode tider blant konkurranseløperne og de som stilte i turklassen.  

I år har Ilar og Nesseby IF fått hjelp til å preparere og sporsetting av Polarstjernen sin tråkkemaskin Polarpia. Pga krevende forhold en uke før rennet med mildvær og is i traséén. De har stilt opp på kort varsel med maskin og sjåfør. Helge Mathisen fra Polarstjernen kjørte fra Vestre Jakobselv lørdagsmorgen med maskinen etter Tana Varanger løypa og brukte lørdagen til å preparere og sette spor i Aldontraséén fra Nesseby til Varangerbotn. 

 

 Vandrepokaler:

  • Beste herreløper fra Nesseby kommune: David Bergmo Store, Nesseby IF med tiden 2.06.07
  • Beste dameløper, uansett klasse: Kirste Sandness, Sandnes IL med tiden 2.12 .29
  • Beste herreløper, uansett klasse: Stein Joks, Forsøk IL med tiden 1.14.31

 

Se bilder her

Resultatliste finner du her
Oppdatert 05.03.2019
Untitled Document