Vi har trukket ut vinnere av til topps i Nesseby 2017
Til topps i Nesseby er et samarbeidsprosjekt mellom idrettslaget ILAR og Nesseby idrettsforening, Sørsiden bygdelag, Karlebotn bygdelag og Nesseby kommune. Formålet er å motivere folk til å komme seg mer ut på tur og bli kjent rundt omkring, således få bedre folkehelse. Vi har nå trukket trimpoeng- og turkassevinnerne for fjorårets konkurranse.

Det var mulig å gå tur til 11 turkasser og i tillegg hadde vi muligheter for å besøke 39 forskjellige turer med mobiltelefon med turappen TRIMPOENG. Det var ulik poengsum per tur etter vanskelighetsgrad på turen. Nå har vi tatt ned alle turbøker (noen er helårsbøker) og har endelig trukket ut vinnerne i fjorårets til topps i Nesseby og her kan du se hvem som vant.

I løpet av 2017 var det til sammen 5385 registrerte turer i de 11 turkassene. Til sammenligning var det 7682 registrerte i 2016 og 5186 registeringer i 2015. I år var ikke Karlebotn bygdelags turkasse med i prosjektet og derfor er det nok færre registreringer.

Premiering – TRIMPOENG 2017

I årets konkurranse var det 158 deltagere som gikk til sammen 4725 turer. Alle som fikk mer enn 50 poeng med Trimpoeng var med i trekningen om premier. For ungdom under 15 år hadde vi egne premier. Her kan du se hvem som vant:

1. Den/de som fikk flest poeng med trimpoengappen vant et gavekort på kr 500. fra INTERSPORT i Tana. Eirin Noste Eliassen fikk 1. plass og vant overlegent med utrolige 1341 poeng. Hun gikk hele 233 turer i løpet av sesongen.
  2. Trekning av gavekort kr. 500 (sponset av Nesseby Kommune v/Ordfører) blant alle ungdom/barn under 15 år som gikk tur med appen Trimpoeng. Kristine Marie Mathisen vant.
  3. Den ungdommen som gikk flest turer fikk et gavekort fra Capri ungdom/barn under 15 år. Gavekort med 2 pizza og 2 brus ble sponset av Deniz på restauranten TRATTORIA CAPRI. Elice Bergmo Store vant.
  4. Marit Kjerstad vant gavekort til en verdi av kr 500 På Trattoria Capri som ble trukket ut blant alle som fikk over 50 poeng med trimpoengappen.
  5. Gavekort kr.350 fra intersport som ble trukket blant alle som fikk mer enn 50 poeng. Denne ble vunnet av Nina Margit.
  6. Gavepremie bok på ville veier – friluftsgleder ble trukket blant alle som deltok. Marte Elise Store vant.

Ved å laste ned appen Trimpoeng til mobiltelefonen kan man sanke poeng ved å «sjekke inn» på over 39 forskjellige turmål i kommunen. Det geniale er at vi ikke trenger å sette ut turkasser over alt. Turmålene finner man inne i appen. Turene har navn, beskrivelse og kart.  Det er ulik poengsum ut i fra vanskelighetsgrad og lengde på turene.  Info: https://www.trimpoeng.no/i/nessebytur17

Som nevnt var det Eirin Noste Eliassen som fikk 1. plass med 1341 poeng. Hun gikk 233 turer til 9 av turmålene i appen. På 2. plass kom Gemma Lassander med 1197 poeng. Hun sjekket inn hele 357 ganger og besøkte 24 av de forskjellige turmålene.
På 3. plass kom Harald Store som fikk 946 poeng. Han besøkte 11 turmål og sjekket inn 306 ganger.  Willy Johnsen kom på 4. plass med 899 poeng. Han besøkte alle de 39 turmålene i kommunen. Han sjekket inn 260 ganger rundt omkring. Willy sier at appen er en fin motivasjon til å komme seg ut og i bedre form, spesielt nå som han har sluttet å røyke. Ellers syns han at det er fint å bli kjent med turmål i hele kommunen.
På 5. plass finner vi Haldis Nilsen som fikk 801 poeng ved å sjekke inn 266 ganger. Hun besøkte 19 turmål.

TURKASSEVINNERE 2017

Vi trakk også ut vinnere per turkasse. Nedenfor ser du antall registrerte turer per kasse og vinnere som ble trukket ut.